::Putaran Bumi::

Wednesday

Welcome back The Old Me !!!

semua orang pelik tengok aku... aku pun musykil.. bila aku tanya  baru laa aku dapat jawapan, diaorang cakap aku dah banyak berubah,  cara aku cakap, cara aku approach a person dan certain part yang lain.. to be honest with you guys.. aku dah bosan jaga hati orang sedangkan aku sendiri pun sengsara tetapi tiada siapa kisah pada masa tu.

the other side of me, aku persembahkan pada semua orang.. this is the real me.. aku datang sini dengan niat nak menyorokkan semua pasal noktah hitam aku. tetapi sekarang!! aku dah penat dengan berlakon jadi aku yang baru... kalau sesiapa tak menyukai aku, aku pedulik haper.. itu mulut korang. aku bukan boleh tutup pun mulut tiada insurans coz my mouth also xde insurans punya..

i'm enjoying my life rite now.. really.. i means it... and it's not a joke. kalau boleh aku nak lupakan semua benda yang lepas yang pernah membuatkan aku betul-betul berfikir secara ortodoks. well people come n go rite.. i just wanna say TERIMA KASIH bebanyak kat MEREKA yang telah mengingatkan aku akan siapa aku sebenar.. aku betul-betul wish dis ikhlas from de bottom of my heart... i will always treasure the time that we gone through....  hug for them..(no kiss!! yuuckk!!)..


yeah!! you is you!! me is me!!
you n me!!
me n you!!
you me!!
you!!
ME!!

4 comments:

DNA said...

apa ko nak jadi sekali pun aku tak kisah Bro!
asalkan ko tau bezakan mana baik danmana yang tidak tu dah ok.

lagi satu, ko punya gambo tu macam sama je dengan avatar yang aku guna.. :D

-Armadash- said...

insyaALLAH DNA, aku akan cuba buat apa yang ko cakap too.. things are really complicated right now..

tu laa org cakap, bila kita menjadi terlampau baik.. maka akan berlaku sesuatu yang tak baik! sometimes kena jugak jadi jahat..(in a good way).

p/s:ak mmg xberapa gemar letak pic muka ak.. suka guna pic ak tapi side yg xder muka..

DNA said...

macam tu la lumrah dunia Mada, bersabar je lah!
rambut sama hitam tapi hati lain-lain Bro!

apa yang aku nak kata, jangan sesekali membalas atau menyimpan niat yang tak baik pada orang lain.
tapi.. ada tapi nya!
kalau dengan niat nak menasihat/menyedarkan tu tak apa..
(ko faham maksud aku? hehehhe)

dila said...

aku tengok kau tak berubah pom..

ahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...