::Putaran Bumi::

Sunday

Terkena Buat Kali ke-2

Apalah nasib diriku yang malang...Oh! Tuhan...!!... sob.. sob..

Aku tengah sedih ni. sedih teramat sangat ni.. 
(tak caye tengok air mata aku membanjiri lantai ni ha..)

aku sedih bukan sebab takde tiket raya..
aku sedeh bukan sebab tak sempat beli baju raya..
aku sedeih bukan sebab ak kena dump awek ke aper..

TAPI aku sedih.. takde orang bagitaw yang arini aku ada test..
on the way nak pergi kelas baru laa ada yang bagitaw...
dengan pecutan mengalahkan Usain Bolt..
 tanpa memikirkan orang kiri kanan tengok aku..
aku berlari macam histeria pergi kelas.. chait!..
sampai kelas aku amik kertas and jawab...
rumusannya, aku memang tak taw apa-apa pun soalan yang dia bagi tu..
sangat susah.. (sebab tak baca).. T_T...

"kenapalaa korang tak bagitaw..
aku taw laa aku tak masuk kelas sebelum ni..
aku tak masuk pun sebab buat assign untuk korang gak... 
udah ku bilang beberapa kali.. kalau ada info sila bagitaw aku.. 
(emo... emo.. emo...)"

tapi tak per laa aku pasrah coz buat kali keduanya 
aku terkena untuk benda sepenting ini...
maybe aku kena ambil langkah precaution yang len...


Bersabarlah Encik SycoCuko... 



2 comments:

~fisha~ said...

alamak!! tensionnye!!
saya un ade test gak esok!! ingat kn 1 je.. tup2 baru tau tadi, ade 2test. macm nk redha je..huahaha.

-SycoCuko- said...

fisha >> mak ai.. ini kira dasyat gak laa.. leh (@_@) ni.. gud luck!.. pray for u... fuhh!! fuhh!! fuhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...