::Putaran Bumi::

Wednesday

Aku BEBAS Dari Cengkamanmu..

Tanggal 12.12.2010 Jam 12.15 tengahari. Hari itu adalah hari yang paling best dalam hidup..
rasa macam nak baling meja, kerusi n juga orang kat keliling jer.. hahaha...

gambar sesajer nak menyemak..(kenangan ni)





the seventh!!
cop!!..
aku bukan jadi orang tawanan erk!!..
aku bukan jadi anak ikan orang erk!!..

aku BEBAS dari memegang title seorang pelajar secara non-official... huhuhu.. 
officially aku bebas bila aku dapat result akhir nanti.. 
so sekarang aku telah mengisytiharkan diriku sebagai penganggur terhormat. PEEWWIIITT..
tapi, disebabkan aku BLUR, tak tahu nak buat apa kat rumah, aku dengan "bonafide"nya dan dengan rela dirinya masuk BAKSIS..(cam poyo jer).
so tinggalkan aku masih setia kat kolej yang serba "CANTIK" ni.... 
paling best!!!.. aku boleh guling-guling atas jalan sebab siyes! aku rasa aku sorang jer wujud kat kolej ni.. hahaha... 
SUMPAH I LIKE!!!...


kotak-kotak yang bakal ku bawak pulang


Tiga hari berkampung kat sini sepatutnya ada kursus induksi, tetapi aku dengan ini mengisytiharkan yang aku demam kura-kura, so aku tak boleh nak pergi.. hehehe (mati aku kena karate dengan big boss kalau dia tahu ni)..




apa pun, hari ini aku menjadi penghuni bilikku 2-28 yang setia.. pasni tak boleh nak bermanja dah dengan bilik ni.. hahaha..


Congratulation!! Wishing u a rockin career!!
the seveth cake :]
peace! vetto!

p/s: sorry!! pic memang tak sama dengan cerita.. tapi itulah yang berlaku sepanjang hidup aku during my examination month.. :]

2 comments:

che'ila said...

hoi...conteng baju..?time aku nanti conteng tudung la plak...

-ilhamvetto- said...

hehehe.. kenangan abadi too.. xmo basuh baju.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...