::Putaran Bumi::

Monday

Kenapa Aku Lama Tak Blogging?


Baru-baru ni serius aku dapat banyak mesej takder la sampai 20 tanya kenapa lama tak update entri. Terharu jugak bila terima mesej macam tu. Walaupun mesej tu sekadar bertanya tetapi ternyata masih ada yang ambil tahu pasal kita dan apa yang kita tulis. Di sini aku senaraikan sebab aku dah lama tak blogging.. 

  • Aku malas nak blogging sebab asyik tengok muka korang jer yang komen.
  • Aku malas nak blogging sebab aku rasa tidur lagi best.
  • Aku malas nak blogging sebab aku rasa aku otai.
  • Aku malas nak blogging sebab aku masuk akademi fantasia. (duk dalam umah kaca mana boleh keluar).
  • Aku malas nak blogging sebab Yuna tak datang melawat blog aku.
  • Aku malas nak blogging sebab aku sibuk jadi sukarelawan pergi Jepun.
  • Aku malas nak blogging sebab aku memang malas.
Korang pilih la mana-mana alasan yang korang rasa sesuai dengan aku. hahaha... 


p/s: kepada sesiapa yang bertanya, TERIMA KASIH BEBANYAK... 

4 comments:

che'ila said...

haha...muka aku lagi y komen.

-ilhamArman- said...

@Adel:: xper2... at least mu membuktikan yg aku tak masuk AF coz ak sdg mmbalas komen mu skrg..hahaha

dina darwina said...

sekurang2nya dina muke baru yg comment blog awk hehehe

gEe said...

sy pun mls nk blogging sbb blog sy mcm x best. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...