::Putaran Bumi::

Saturday

SyedGrapiX Birthday List::Apa Aku Buat Ni?


Adeh! macam tak percaya, aku masuk ko punya list!. Sokong kawan-kawan punya pasal aku sanggup jer. 


1) Follow Aku? :: 
Berkurun dah aku follow ko, aku rasa ko mesti dah bosan tengok nama aku!. XD

2) Buat entry dalam tu nyatakan tarikh lahir/hari/waktu/saat. :: 
15 APRIL 198(X)an. (kiranya aku muda lagi la, lahir dalam tahun 80an kan).

3) Dalam entry tu korang nyatakan apa hadiah yang korang nak sangat masa birthday :: 
Aku nak new blackberry sebab handphone lama aku dah macam tak betul sikit!. 
Sebijik kereta (kalau boleh VW..hehehe) sendiri sebab sekarang ni aku hanya menumpang berteduh di bawah bumbung kereta orang. 
Aku nak jam tangan baru sbb jam tangan aku dh putus tali dan terdampar atas meja ni.
PALING PENTING
Aku nak dalam keadaan sihat sehingga ke next birthday aku..
+
sedikit keyakinan, keberanian dan sedikit keras hati dalam melaksanakan kerja aku ni!.

4) Kalau korang nak cite pasal birthday korang terbest pon ok gak! ::
Birthday paling best?.. kawan-kawan aku buat surprise time birthday aku semasa tahun pertama kat universiti. Aku tahu benda ni normal jer tapi bagi aku benda ni adalah satu kenangan terindah sebab aku tak pernah sambut birthday aku lebih-lebih lagi secara surprise.

5) Tinggalkan link entry kat blog:: 
SyedGraphiX 
(dialah pemecah kapla otak cipta idea ni)    

**THE OLDER THE FIDDLER, THE SWEETER THE TUNE**

4 comments:

SyedGraphiX said...

weekk.. ilhamm. aku 12 Aprill. blanje aku nanti eh. okbai :P

Raji berkata said...

woahhh blog dia sgt cantik ;D

-ilhamArman- said...

@Syed:: tuko2.. aku xlahir tahun 1980.. sob3..

p/s: ko nak suh blanja? bak sini uit ko ak nk blanja..hahaha!

-ilhamArman- said...

@raji:: xpayah puji blog syed!.. ko pny blog a.k.a kartun pn cantik kot!.. senang nak faham!.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...