::Putaran Bumi::

Sunday

Justin Bieber Dah Pandai Membunuh?

Geleng kepala.. Geleng Kepala..
Aku pun terkejut sebenarnya tak pun bila Justin Bieber dah pandai membunuh...!
Kejam tul mamat ni, harap muka jer baik, innocent, kegilaan para gadis tapi dah pandai membunuh!
Sapa yang ajor dia nie??
Tapi yang aku peliknya, takde plaks masuk penjara.. 

Aku pun teropong laa si JUSTIN BIEBER ni.. nak gak tahu, macamana dia boleh lepaskan diri dia.
tengah syok-syok teropong, aku terkejut beruk sebab aku harapkan dapat tengok yang ni 

last-last, yang kuar... mamat nie..


Rupanya ko dah BUNUH RAMBUT ko.. adeh! pasni kompem peminat dia dah kurang sebab setahu aku, ada sesetengah peminat fanatik dia tergila-gilakan rambut dia dan bukannya dia.huhuhu. Dengan kata lain, itu aset penting untuk market diri dia laa... 

Tapi yang bagusnya, walaupun rambut dia ni dah tak bersama dengan tuan dia, tetap mampu berbakti pada si Justin nie. Dia sanggup di lelong dengan harga $10.. tapi lepas perang bidding, harga rambut tu dah jadi $6700. Rambut aku pun tak semahal tu.. hahaha.. Duit jual rambut tu, akan diberikan pada The Gentle Barn, sebuah Organisasi yang main focus adalah untuk selamatkan haiwan.

Agak-agak la, kalau pasni dia jual bulu ketiak dia berapa harga erk??.. kompem leh beli sebijik Proton Inspira. XD.

6 comments:

farhana masdo said...

alaaa , tak hensem dahhh

-ilhamvetto- said...

hahaha.. tp at least dia bt amal gak dengan rambut dia too... ada jugak positifnya dia dia potong rambut!.. heheh

aleen aiden said...

mak aih,rambut die pon bley jual sampai beriban.giler btul.hu3

EmanTheHalia said...

beli rambut pastu santau ahhaha

Muhammadnuraizuddin said...

ahaha...adeh..

-ilhamArman- said...

@aleen: yup!.. skrg dh mencecah puluhan ribu... x_X

@Eman:santau JB pastu bt maskot blog ak.. hehehe...

@bulat:hehehe... mekasih droppin by.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...