::Putaran Bumi::

Tuesday

Angan-angan bertukar impian

hari ini.. aku cuba buat aku punya wish list..
apa yang aku nak buat sepanjang sem baru ni..
so dat aku tak tersasar jauh dari persimpangan.. hehehe..
angan-angan aku ni bakal aku tukarkan kepada impian... amin...

1> aku nak dapatkan pointer gempak dari pointer-pointer aku sebelum ni..
2> aku nak jadi diri aku yang lama.. hahaha.. no more faking.. (dont ask which part what i means)
3> aku nak try showing off.. bukan berlagak tapi mencapap a.k.a menonjol diri dengan lebih karisma.. asyik duk   menyorok belakang orang jer..
4> aku nak enjoy apa yang telah aku miss sepanjang aku duk kat univ ni..
5> aku nak belajar kenali hati budi KO!!!.. 
6> aku nak cabut gigi yang 2 bulan aku simpan... takut punya pasal.. muhahaha.. (still sakit skrg)..

hope apa yang aku angankan ni jadi kenyataan laa.. bukan sekadar melepaskan batuk ditangga rumah flat jer...

aperpun..

LOVE & PEACE!

5 comments:

dila said...

plastik rupenye kau..
FAKE...!!!

nurulfari8zahamdan said...

wah..shuk..ak xtau ko de blog...haha..neways...gudluck and all the best untuk tahun dpn!!!!

-Armadash- said...

dila: hak3.. bak kata ustaz alias.. "kenali saya tapi tolong jgn fahami saya".. :P

faridza: alamak, kantoi laa plak dgn ko.. muhahaha... aisshh!!

miya said...

encik cuko hehe

-Armadash- said...

kantoi plaks dengan amal.. hehehe.. i amal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...